Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Ouadi, Yvette Diei"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bomfeh, Kennedy, Jacxsens, Liesbeth, Amoa‐Awua, Wisdom Kofi, Gamarro, Esther Garrido, Ouadi, Yvette Diei, De Meulenaer, Bruno
Publikováno v:
Risk Analysis: An International Journal; May2022, Vol. 42 Issue 5, p1007-1022, 16p, 6 Charts, 1 Graph
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
FAO Aquaculture Newsletter; Oct2020, Issue 62, p53-54, 2p
Autor:
Bomfeh K; nutriFOODchem Research Group (partner in Food2Know), Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Gent, Belgium., Jacxsens L; nutriFOODchem Research Group (partner in Food2Know), Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Gent, Belgium., Amoa-Awua WK; Food Research Institute, Accra, Ghana., Gamarro EG; Food and Agriculture Organization of the United Nations, Viale delle Teme di Caracalla, Rome, Italy., Ouadi YD; Food and Agriculture Organization of the United Nations, Viale delle Teme di Caracalla, Rome, Italy., De Meulenaer B; nutriFOODchem Research Group (partner in Food2Know), Department of Food Technology, Safety and Health, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Gent, Belgium.
Publikováno v:
Risk analysis : an official publication of the Society for Risk Analysis [Risk Anal] 2022 May; Vol. 42 (5), pp. 1007-1022. Date of Electronic Publication: 2021 Oct 17.