Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Otto, Kim."'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2024 146 Part B
Publikováno v:
Communications: The European Journal of Communication Research; Nov2024, Vol. 49 Issue 4, p669-691, 23p
Autor:
Smuga-Otto, Kim
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2018 May . 115(21), 5306-5308.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26509814
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu, Junying, Hu, Kejin, Smuga-Otto, Kim, Tian, Shulan, Stewart, Ron, Slukvin, Igor I., Thomson, James A.
Publikováno v:
Science, 2009 May 01. 324(5928), 797-801.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20493904
Autor:
Yu, Junying, Vodyanik, Maxim A., Smuga-Otto, Kim, Antosiewicz-Bourget, Jessica, Frane, Jennifer L., Tian, Shulan, Nie, Jeff, Jonsdottir, Gudrun A., Ruotti, Victor, Stewart, Ron, Slukvin, Igor I., Thomson, James A.
Publikováno v:
Science, 2007 Dec . 318(5858), 1917-1920.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20051872
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.