Zobrazeno 1 - 10
of 67
pro vyhledávání: '"Otter, Don E."'
Autor:
Schwendel, Brigitte H., Wester, Timothy J., Morel, Patrick C.H., Fong, Bertram, Tavendale, Michael H., Deadman, Craig, Shadbolt, Nicola M., Otter, Don E.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 August 2017 229:805-813
Autor:
Fraser, Karl, Lane, Geoff A., Otter, Don E., Harrison, Scott J., Quek, Siew-Young, Hemar, Yacine, Rasmussen, Susanne
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 May 2014 151:394-403
Autor:
Fraser, Karl, Lane, Geoff A., Otter, Don E., Harrison, Scott J., Quek, Siew-Young, Hemar, Yacine, Rasmussen, Susanne
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2013 141(3):2060-2065
Autor:
Fraser, Karl, Harrison, Scott J., Lane, Geoff A., Otter, Don E., Hemar, Yacine, Quek, Siew-Young, Rasmussen, Susanne
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 October 2012 134(3):1616-1623
Autor:
Riedle, Sebastian, Wills, John W, Miniter, Michelle, Otter, Don E, Singh, Harjinder, Brown, Andy P, Micklethwaite, Stuart, Rees, Paul, Jugdaohsingh, Ravin, Roy, Nicole C, Hewitt, Rachel E, Powell, Jonathan J
Human exposure to persistent, nonbiological nanoparticles and microparticles via the oral route is continuous and large scale (1012 -1013 particles per day per adult in Europe). Whether this matters or not is unknown but confirmed health risks with a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::77d4047dc5908f3a9c088293554d470a
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/303369
https://www.repository.cam.ac.uk/handle/1810/303369
Autor:
Riedle, Sebastian, Pele, Laetitia C, Otter, Don E, Hewitt, Rachel, Singh, Harjinder, Roy, Nicole C, Powell, Jonathan
Publikováno v:
Particle and Fibre Toxicology, Vol 14, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Background Pigment-grade titanium dioxide (TiO2) particles are an additive to some foods (E171 on ingredients lists), toothpastes, and pharma−/nutraceuticals and are absorbed, to some extent, in the human intestinal tract. TiO2 can act as a modest
Autor:
Tsao, Marlene, Otter, Don E.
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry 10 April 1999 269(1):143-148
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.