Zobrazeno 1 - 10
of 353
pro vyhledávání: '"Ottens, M"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing September 2020 123:450-458
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2020 121:91-104
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rizki, Z., Ottens, M.
Publikováno v:
Separation and Purification Technology, 315
Membrane technology is commonly used within food, bio- and pharmaceutical processes. Beside single-stage membranes, multi-stage membrane systems are become more popular to improve separation performance. In this review, we present a unified four-phas
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::6d335aae07c7b1ab97ec08661c74c3c3
http://resolver.tudelft.nl/uuid:39d93898-4513-4eb2-a914-2020a6797ff6
http://resolver.tudelft.nl/uuid:39d93898-4513-4eb2-a914-2020a6797ff6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chromatography A, 1676
The safety requirements for vaccines are extremely high since they are administered to healthy people. For that reason, vaccine development is time-consuming and very expensive. Reducing time-to-market is key for pharmaceutical companies, saving live
Autor:
Li, X., van der Steen, G., van Dedem, G.W.K., van der Wielen, L.A.M., van Leeuwen, M., van Gulik, W.M., Heijnen, J.J., Krommenhoek, E.E., Gardeniers, J.G.E., van den Berg, A., Ottens, M.
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 2008 63(11):3036-3046
Autor:
Moreno Gonzalez, M., Ottens, M.
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology, 14(8)
Food side streams contain useful compounds such as proteins, sugars, polyphenols, and amino acids that might get discarded during processing. The concentration of these components may be low (e.g., fruit side streams are mainly composed by water, aro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::575fe7ebcd1e796f78a6183cb1374190
http://resolver.tudelft.nl/uuid:89734f7c-b048-4595-a18c-384de0fd0faf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:89734f7c-b048-4595-a18c-384de0fd0faf