Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Othon, Christina M."'
Autor:
Shukla, Nimesh, Pomarico, Enrico, Hecht, Cody J. S., Taylor, Erika A., Chergui, Majed, Othon, Christina M.
Sucralose is a commonly employed artificial sweetener that appears to destabilize protein native structures. This is in direct contrast to the bio-preservative nature of its natural counterpart, sucrose, which enhances the stability of biomolecules a
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1707.04614
The bioprotective nature of disaccharides is hypothesized to derive from the modification of the hydrogen bonding network of water which protects biomolecules through lowered water activity at the protein interface. Using ultrafast fluorescence spect
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1607.06369
Autor:
Dadashvand, Neda, Othon, Christina M.
Lipid structures exhibit complex and highly dynamic lateral structure; and changes in lipid density and fluidity are believed to play an essential role in membrane targeting and function. The dynamic structure of liquids on the molecular scale can ex
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1607.06367
Autor:
Kwon, Oh-Hoon, Yoo, Tae Hyeon, Othon, Christina M., Van Deventer, James A., Tirrell, David A., Zewail, Ahmed H.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2010 Oct 01. 107(40), 17101-17106.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20779923
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2009 Aug 01. 106(31), 12593-12598.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40484570
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Applied Surface Science 2008 255(5) Part 2:3407-3413
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.