Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Ota, Masafumi"'
Autor:
Ota, Masafumi
Kyoto University (京都大学)
0048
甲第15219号
医博第3419号
新制||医||979(附属図書館)
27697
学位規則第4条第1項該当
0048
甲第15219号
医博第3419号
新制||医||979(附属図書館)
27697
学位規則第4条第1項該当
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/120556
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Egawa, Satoshi, Ader, Jeremy, Shen, Qi, Nakagawa, Shun, Fujimoto, Yoshihisa, Fujii, Shuichi, Masuda, Kenta, Shirota, Akira, Ota, Masafumi, Yoshino, Yuji, Amai, Hitomi, Miyao, Satoru, Nakamoto, Hidetoshi, Kuroda, Yasuhiro, Doyle, Kevin, Grobois, Lauren, Vrosgou, Athina, Carmona, Jerina C., Velazquez, Angela, Ghoshal, Shivani
Publikováno v:
Neurocritical Care; Jun2023, Vol. 38 Issue 3, p733-740, 8p
Publikováno v:
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry. 84:1870-1885
Capsaicinoids are responsible for the pungent flavor of peppers (Capsicum sp.). The cultivar CH-19 Sweet is a non-pungent pepper mutant that biosynthesizes the low-pungent capsaicinoid analogs, capsinoids. Capsinoids possess important pharmaceutical
Autor:
Murakami, Tomoaki, Nishijima, Kazuaki, Sakamoto, Atsushi, Ota, Masafumi, Horii, Takahiro, Yoshimura, Nagahisa
Publikováno v:
In American Journal of Ophthalmology 2011 151(2):310-317
Autor:
Horii, Takahiro, Murakami, Tomoaki, Nishijima, Kazuaki, Sakamoto, Atsushi, Ota, Masafumi, Yoshimura, Nagahisa
Publikováno v:
In American Journal of Ophthalmology 2010 150(6):840-848
Autor:
Tsujikawa, Akitaka, Sakamoto, Atsushi, Ota, Masafumi, Kotera, Yuriko, Oh, Hideyasu, Miyamoto, Kazuaki, Kita, Mihori, Yoshimura, Nagahisa
Publikováno v:
In American Journal of Ophthalmology 2010 149(2):291-301
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2009 78(2):287-291
Publikováno v:
In Carbohydrate Research 2009 344(4):460-465