Zobrazeno 1 - 10
of 720
pro vyhledávání: '"Oswald, R."'
Autor:
Auchter, S., Axline, C., Decaroli, C., Valentini, M., Purwin, L., Oswald, R., Matt, R., Aschauer, E., Colombe, Y., Holz, P., Monz, T., Blatt, R., Schindler, P., Rössler, C., Home, J.
Scaling trapped-ion quantum computing will require robust trapping of at least hundreds of ions over long periods, while increasing the complexity and functionality of the trap itself. Symmetric 3D structures enable high trap depth, but microfabricat
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2202.08244
Autor:
Oswald, R., Nevsky, A., Vogt, V., Schiller, S., Figueroa, N. L., Zhang, K., Tretiak, O., Antypas, D., Budker, D., Banerjee, A., Perez, G.
A possible implication of an ultralight dark matter (UDM) field interacting wibeginth the Standard Model (SM) degrees of freedom is oscillations of fundamental constants. Here, we establish direct experimental bounds on the coupling of an oscillating
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2111.06883
Autor:
de Clercq, L. E., Oswald, R., Flühmann, C., Keitch, B., Kienzler, D., Lo, H. -Y., Marinelli, M., Nadlinger, D., Negnevitsky, V., Home, J. P.
The time evolution of a closed quantum system is connected to its Hamiltonian through Schroedinger's equation. The ability to estimate the Hamiltonian is critical to our understanding of quantum systems, and allows optimization of control. Though spe
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1509.07083
Publikováno v:
In Journal of Crystal Growth 1 July 2017 469:176-179
Publikováno v:
In Journal of Molecular Spectroscopy May 2015 311:12-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oswald, R., Behrendt, T., Ermel, M., Wu, D., Su, H., Cheng, Y., Breuninger, C., Moravek, A., Mougin, E., Delon, C., Loubet, B., Pommerening-Röser, A., Sörgel, M., Pöschl, U., Hoffmann, T., Andreae, M.O., Meixner, F.X., Trebs, I.
Publikováno v:
Science, 2013 Sep . 341(6151), 1233-1235.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1126/science.1242266
Autor:
Oswald R. Ahouissou, Chédrac A. Boton, Wassiyath Mousse, Lamine Baba-Moussa, Adolphe Adjanohoun, Haziz Sina, Farid Bade, Majoie Géroxie Tohoyessou
Publikováno v:
African Journal of Food Science. 14:112-118
The main aim of this study is to evaluate the microbiological quality of yoghurt and two types of degue (couscous and millet) sold in Cotonou and Abomey-Calavi. Samples of dairy products were collected in 15 schools of Abomey-Calavi and Cotonou from
Autor:
Li, Xiao-Ling, Ezelle, Heather J., Kang, Tae-Jin, Zhang, Lei, Shirey, Kari Ann, Harro, Janette, Hasday, Jeffrey D., Mohapatra, Saroj K., Crasta, Oswald R., Vogel, Stefanie N., Cross, Alan S., Hassel, Bret A.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2008 Dec . 105(52), 20816-20821.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/25464991