Zobrazeno 1 - 10
of 260
pro vyhledávání: '"Osvaldt A"'
Autor:
Geisson Marcos Nardi, Letícia de Souza, Thiele Osvaldt Rosales, Camila Fernandes de Souza, Jamil Assreuy, Guilherme Fleury Fina Speretta, Eduardo Luiz Gasnhar Moreira
Publikováno v:
Brazilian Archives of Biology and Technology, Vol 67 (2024)
Abstract High fructose consumption has been recognized as a potential risk factor for increased incidence of cardiovascular disease, and diabetes. Some lines of evidence support endothelial dysfunction (ED) as a possible underlying mechanism linking
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/689d561ebbbb4489b83fdb2fffd8a568
Autor:
Regina Sordi, Luana Bojko, Filipe R. M. B. Oliveira, Thiele Osvaldt Rosales, Camila Fernandes Souza, Lucas Wenceslau Moreno, Gustavo Ferreira Alves, José Carlos Rebuglio Vellosa, Daniel Fernandes, Jose Rosa Gomes
Publikováno v:
Intensive Care Medicine Experimental, Vol 12, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Background Hemorrhagic shock (HS), which causes insufficient tissue perfusion, can result in multiple organ failure (MOF) and death. This study aimed to evaluate whether doxycycline (DOX) protects cardiovascular, kidney, and liver tissue fro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e03d50dcc52d47cbb3f6cf067bc17fd0
Autor:
Souza, Camila Fernandes, Borges, Luana Bolsoni, Oliveira, Filipe Rodolfo Moreira Borges, Silva, Priscila Creppas de Souza, Patricio, Daniel Oliveira, Rosales, Thiele Osvaldt, Souza, Nicoly Fernandes, Spiller, Fernando, Mansur, Daniel Santos, Assreuy, Jamil, Sordi, Regina
Publikováno v:
In European Journal of Pharmacology 15 November 2023 959
Autor:
Rosales, Thiécla Katiane Osvaldt, Pedrosa, Lucas de Freitas, Nascimento, Karen Rebouças, Fioroto, Alexandre Minami, Toniazzo, Taíse, Tadini, Carmen Cecília, Purgatto, Eduardo, Hassimotto, Neuza Mariko Aymoto, Fabi, João Paulo
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2023 139
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 28 February 2023 229:11-21
Autor:
Silva, Magner Pessoa da, Rosales, Thiécla Katiane Osvaldt, Pedrosa, Lucas de Freitas, Fabi, João Paulo
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2023 134
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 10 (2023)
In the last decades, evidence has indicated the beneficial properties of dietary polyphenols. In vitro and in vivo studies support that the regular intake of these compounds may be a strategy to reduce the risks of some chronic non-communicable disea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d24395f9cf5a405d82be337e8a8180d1
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces October 2022 218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.