Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Ostroumov L.A."'
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 6, Iss 1, Pp 56-62 (2018)
Due to natural resources scarcity, farm animal blood processing to make functional food products is current task. The most promising direction is the isolation of iron-containing components from blood to obtain food products for the prevention of iro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/10ae7d5890d74b54a9be3f261a3e7b88
Autor:
Prosekov A.Y., Ostroumov L.A.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 43, Iss 4, Pp 64-69 (2016)
According to experts, one of the innovative directions of the development of food biotechnology is the development of biotechnological approaches to the production of probiotics, prebiotics, synbiotics, ferments and food ingredients, new strains of l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cbe76d9bb29c4f81976b4802857cc2d4
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 42, Iss 3, Pp 25-30 (2016)
An important component in the production of starters for food and biotechnology industries is the ability to store them over a long period without losing their properties. Long-term storage of biological products with the conservation of valuable pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/945e1f0aa960463c8fcf62180e525edf
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 39, Iss 4, Pp 80-86 (2015)
World nutritional science recognizes cheese as a nutritious, biologically wholesome, an easily digestible product. It is an indispensable and essential component of the human diet. In recent years the market of cheeses has changed. Instead of planned
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/97f1a38cfd2944ccba697eff655f5277
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 39, Iss 4, Pp 30-34 (2015)
Proteolysis is the main process among those occurring during cheese ripening. In cheese ripening process proteolysis takes place under the influence of specific enzymatic systems known as proteinases, milk-curdling enzymes and those synthesized by va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3e44c50e381d4b02ab2899ac33856b06
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 3, Iss 1, Pp 13-20 (2015)
Factors causing the urgency of developing technology of capsules based on non-traditional raw materials, which are mainly plant analogues are considered. Carboxymethylcellulose (CMC), starches, agar, hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) are those of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/012230d094d9410daa1cd34eab400001
Publikováno v:
Foods and Raw Materials, Vol 2, Iss 1, Pp 40-46 (2014)
Investigation of the composition and microstructure of dietary fiber derived from plants showed that the stabilizers investigated differ with regard to size and shape of the particles and the density of particle distribution. The composition and micr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d38c1ee504b42038234264cd8a3f309
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.