Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Ostrikov, Alexander"'
Autor:
Ostrikov Alexander Nikolaevich, Kleymenova Natalia Leonidovna, Bolgova Inessa Nikolaevna, Kopylov Maxim Vasilyevich, Lobacheva Natalia Nikolaevna
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 71, p 01020 (2023)
The study of technological media rheological properties in the food industry is of primary importance for innovative food products development. This kind of research results can be recommended for reconstructing the suspensions, solutions, and mixtur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48874f8611ff4b3a965332d3403978f2
Autor:
Ospanov, Abdymanap1 ospanov_abdymanap@mail.ru, Ostrikov, Alexander2 ostrikov27@yandex.ru, Vasilenko, Vitaly2 ucheba@vsuet.ru, Timurbekova, Aigul1 timurbekova_aigul@mail.ru, Zhallov, Dulat1 dula_219@mail.ru
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2022, Vol. 16 Issue 1, p296-306. 11p.
Autor:
Ostrikov, Alexander1 (AUTHOR), Ospanov, Abdymanap2 (AUTHOR) ospanovabdy7@rambler.ru, Shevtsov, Alexander1 (AUTHOR), Vasilenko, Vitaly1 (AUTHOR), Timurbekova, Aigul2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica: Section B, Soil & Plant Science. Dec 2021, Vol. 71 Issue 9, p762-771. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Askarov, Ardak, Tlevlessova, Dinara, Ostrikov, Alexander, Shambulov, Yermek, Kairbayeva, Ainura
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; 2022, Vol. 115 Issue 11, p6-14, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mateyev, Yesmurat, Ostrikov, Alexander, Shalginbayev, Daulet, Kopylov, Maksim, Mateyeva, Sulushash, Vasilenko, Vitalii
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2020, Vol. 30, p3-8, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the 7th ACM Conference Recommender Systems; 10/12/2013, p423-426, 4p