Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Ostojčić M"'
Autor:
Ostojčić, M.1 marta.ostojcic@ptfos.hr, Cikoja, M.1, Flanjak, I.1, Rajs, B. Bilić1, Moslavac, T.1, Benšić, M.2, Brekalo, M.1, Strelec, I.1, Budžaki, S.1
Publikováno v:
Kemija u Industriji. 2024, Vol. 73 Issue 11/12, p439-447. 9p.
Publikováno v:
Kemija u Industriji. 2020, Vol. 69 Issue 3-4, p175-181. 7p.
Publikováno v:
Kemija u Industriji; 2023, Vol. 72 Issue 7/8, p433-442, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Budžaki S; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhača 20, 31000 Osijek, Croatia., Velić N; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhača 20, 31000 Osijek, Croatia., Ostojčić M; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhača 20, 31000 Osijek, Croatia., Stjepanović M; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhača 20, 31000 Osijek, Croatia., Rajs BB; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhača 20, 31000 Osijek, Croatia., Šereš Z; Faculty of Technology Novi Sad, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Maravić N; Faculty of Technology Novi Sad, University of Novi Sad, Bulevar Cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Stanojev J; BioSense Institute, University of Novi Sad, Dr Zorana Djindjica 1, 21000 Novi Sad, Serbia., Hessel V; School of Chemical Engineering and Advanced Materials, North Terrace Campus, The University of Adelaide, Adelaide 5005, Australia., Strelec I; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Franje Kuhača 20, 31000 Osijek, Croatia.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2022 Jan 30; Vol. 11 (3). Date of Electronic Publication: 2022 Jan 30.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raccuia, Salvatore Giovanni Michele1 (AUTHOR) saraccuia@unime.it, Zanda, Emanuele1 (AUTHOR) emanuele.zanda@unime.it, Bretti, Clemente1 (AUTHOR) cbretti@unime.it, Formica, Mauro2 (AUTHOR) mauro.formica@uniurb.it, Macedi, Eleonora2 (AUTHOR) eleonora.macedi@uniurb.it, Melchior, Andrea3 (AUTHOR) andrea.melchior@uniud.it, Tolazzi, Marilena3 (AUTHOR) marilena.tolazzi@uniud.it, Sanadar, Martina3 (AUTHOR) martina.sanadar@uniud.it, Lascari, Davide4 (AUTHOR) davide.lascari@unipa.it, De Luca, Giovanna1 (AUTHOR) giovanna.deluca@unime.it, Irto, Anna1 (AUTHOR) airto@unime.it, De Stefano, Concetta1 (AUTHOR) glando@unime.it, Cardiano, Paola1 (AUTHOR) airto@unime.it, Lando, Gabriele1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5735. 20p.
Autor:
Jasińska, Karina1 (AUTHOR) agata_fabiszewska@sggw.edu.pl, Nowosad, Maksym2 (AUTHOR) maksym_nowosad@sggw.edu.pl, Perzyna, Aleksander3 (AUTHOR) alek_2000-00@wp.pl, Bielacki, Andrzej3 (AUTHOR) andrzej.bielacki2@onet.pl, Dziwiński, Stanisław3 (AUTHOR) stanislaw.dziw@gmail.com, Zieniuk, Bartłomiej1 (AUTHOR) karina_jasinska@sggw.edu.pl, Fabiszewska, Agata1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biomolecules (2218-273X). Dec2024, Vol. 14 Issue 12, p1564. 14p.
Autor:
Ostojčić M; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Osijek, Croatia., Budžaki S; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Osijek, Croatia., Flanjak I; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Osijek, Croatia., Bilić Rajs B; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Osijek, Croatia., Barišić I; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Osijek, Croatia., Tran NN; School of Chemical Engineering and Advanced Materials, The University of Adelaide, Adelaide, Australia., Hessel V; School of Chemical Engineering and Advanced Materials, The University of Adelaide, Adelaide, Australia., Strelec I; Faculty of Food Technology Osijek, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Osijek, Croatia.
Publikováno v:
Biotechnology progress [Biotechnol Prog] 2021 Mar; Vol. 37 (2), pp. e3109. Date of Electronic Publication: 2020 Dec 18.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.