Zobrazeno 1 - 10
of 488
pro vyhledávání: '"Ossenbühl, F."'
Autor:
Ossenbühl, F.
Publikováno v:
Der Staat, 1996 Jan 01. 35(2), 325-325.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/43642753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang A; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China., Tian L; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China., Zhu T; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China., Li M; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China., Sun M; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China., Fang Y; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China., Zhang Y; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China. zhangyi@sdau.edu.cn., Lu C; National Key Laboratory of Wheat Improvement, College of Life Sciences, Shandong Agricultural University, Taian, Shandong, China. cmlu@sdau.edu.cn.
Publikováno v:
Nature plants [Nat Plants] 2024 Apr; Vol. 10 (4), pp. 645-660. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 19.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.