Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Osorio-Doblado A"'
Autor:
R. El Jeni, C. Villot, O.Y. Koyun, A. Osorio-Doblado, J.J. Baloyi, J.M. Lourenco, M. Steele, T.R. Callaway
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 4, Pp 1832-1856 (2024)
ABSTRACT: The gastrointestinal microbial consortium in dairy cattle is critical to determining the energetic status of the dairy cow from birth through her final lactation. The ruminant's microbial community can degrade a wide variety of feedstuffs,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c15c65631a1471da0e11e104f8ed82e
Autor:
El Jeni, R. 1, Villot, C. 2, Koyun, O.Y. 1, Osorio-Doblado, A. 1, Baloyi, J.J. 1, Lourenco, J.M. 1, Steele, M. 3, Callaway, T.R. 1, *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science April 2024 107(4):1832-1856
Autor:
David A. Vargas, Rossy Bueno López, Diego E. Casas, Andrea M. Osorio-Doblado, Karla M. Rodríguez, Nathaly Vargas, Sara E. Gragg, Mindy M. Brashears, Markus F. Miller, Marcos X. Sanchez-Plata
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 12, p 5259 (2024)
Appropriate data collection and using reliable and accurate procedures are the first steps in conducting an experiment that will provide trustworthy outcomes. It is key to perform an assertive statistical analysis and data visualization for a correct
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a47497b7e404b1ea61f1f751463fb05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
David A. Vargas, Sabrina E. Blandon, Oscar Sarasty, Andrea M. Osorio-Doblado, Markus F. Miller, Alejandro Echeverry
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 21, p 3464 (2022)
The objective of the study was to determine the impact of antimicrobial interventions and refrigerated dark storage on the shelf-life of pork chops. Boneless pork loins (n = 36) were split and stored for 1, 14, 28, and 42 days at 2–4 °C after bein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce09bc57526c495a927404096222177c
Autor:
A M Osorio-Doblado, K P Feldmann, J M Lourenco, R L Stewart, W B Smith, L O Tedeschi, F L Fluharty, T R Callaway
Publikováno v:
Journal of Animal Science.
The rumen microbial ecosystem provides ruminants a selective advantage, the ability to utilize forages, allowing them to flourish worldwide in various environments. For many years, our understanding of the ruminal microbial ecosystem was limited to u
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.