Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Oso, Babatunde Joseph"'
Publikováno v:
In Journal of Genetic Engineering and Biotechnology December 2023 21(1)
Autor:
Karigidi Kayode Olayele, Oso Babatunde Joseph, Akintimehin Emmanuel Sina, Odusola Omolola Maria, Adetuyi Foluso Olutope
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 25, Iss 1, Pp 67-73 (2021)
Potatoes are considered very important staple and antioxidant-rich tubers in human diet. The present study evaluated the bioactive, antioxidant, antidiabetic and inhibition of lipid peroxidation properties of cooked and uncooked Irish potatoes. The s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ead98c12a074caa8047ab9fba51af1b
Publikováno v:
Avicenna Journal of Medical Biotechnology. Oct-Dec2021, Vol. 13 Issue 4, p207-216. 10p.
Publikováno v:
Jordan Journal of Pharmaceutical Sciences. Jun2021, Vol. 14 Issue 2, p157-170. 14p.
Autor:
Oso, Babatunde Joseph1, Olaoye, Ige Francis2 igeolarinoye@gmail.com
Publikováno v:
Annals: Food Science & Technology. 2020, Vol. 21 Issue 4, p723-728. 6p.
Autor:
OSO, BABATUNDE JOSEPH1 basjoe08@gmail.com, OGUNYEMI, OLUDARE MICHAEL2
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology. 2020, Vol. 12 Issue 2, p238-248. 11p.
Autor:
Oso, Babatunde Joseph1 basjoe08@gmail.com
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Químico-Farmacéuticas. 2020, Vol. 49 Issue 1, p171-182. 12p.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences, India Section B; Jun2023, Vol. 93 Issue 2, p373-377, 5p
Autor:
Oso, Babatunde Joseph1 basjoe08@gmail.com, Karigidi, Kayode Olayele2
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria. abr-jun2019, Vol. 10 Issue 2, p185-190. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.