Zobrazeno 1 - 10
of 6 987
pro vyhledávání: '"Osmotic solution"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samilyk, Maryna1 maryna.samilyk@snau.edu.ua, Tkachuk, Mykhaylo1,2
Publikováno v:
EUREKA: Life Sciences. 2024, Issue 1, p68-74. 7p.
Publikováno v:
Agriculture, Vol 14, Iss 11, p 1883 (2024)
The study focused on utilizing post-process osmotic solution enriched with inulin or maltodextrin, evaluating its potential for spray drying. Parameters such as yield, energy consumption, and the physical properties of the dried solutions and powders
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a78d97fca2c441cb77bb331397a3ece
Autor:
Zimmer, Aleksandra1 (AUTHOR), Masztalerz, Klaudia1 (AUTHOR), Lech, Krzysztof1 (AUTHOR) krzysztof.lech@upwr.edu.pl
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. May2023, Vol. 46 Issue 5, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Зерновое хозяйство России, Vol 0, Iss 4, Pp 34-38 (2022)
Development of drought-tolerant spring barley varieties is one of the important breeding directions for resistance to abiotic stress factors. In order to solve this problem successfully, it is necessary to use in hybridization the varieties and lines
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3db4dcf2aeb543c18f2a9bbac08ce97e
Publikováno v:
آب و فاضلاب, Vol 34, Iss 3, Pp 31-43 (2023)
In this study, first, the water purification process was modeled by the hybrid of direct osmosis membrane and ultrafiltration, then the current system was compared with experimental results in terms of quality control and costs. In the direct osmosis
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa1a779f1ddb412da322d880ad7a4bf9
Autor:
Salehi, Fakhreddin1 (AUTHOR) f.salehi@basu.ac.ir, Goharpour, Kimia1 (AUTHOR), Razavi Kamran, Helia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jul2023, Vol. 11 Issue 7, p3959-3975. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering January 2018 216:125-131
Autor:
Hossain, M.S., Alam, M.U., Rahman, A., Hasanuzzaman, Mirza, Nahar, K., Al Mahmud, J., Fujita, M.
Publikováno v:
In South African Journal of Botany November 2017 113:346-354