Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Osmoregulatory capacity"'
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract The taproot of Glycyrrhiza uralensis is globally appreciated for its medicinal and commercial value and is one of the most popular medicinal plants. With the decline of wild G. uralensis resources, cultivated G. uralensis has become a key me
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/61706920072042cba6462f29561ad243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jang-Won Lee, Myeongseok Lee
Publikováno v:
Development & Reproduction
Seawater adaptability of steelhead trout increases along with the increase in the size of the fish, independent of parr-smolt transformation. Three 96 h seawater challenge tests were conducted to determine the size at which seawater adaptability of s
Publikováno v:
Ciencias Marinas, Vol 30, Iss 3 (2004)
The physiological responses of the blue shrimp were determined by exposing the organisms to temperatures of 23ºC, 28ºC and 33ºC, and salinities of 10, 15, 20, 25, 30, 35 and 40‰. Oxygen consumption of Litopenaeus stylirostris exposed to experime
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e61392b0983340319ff147535ee9e29f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.