Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Osipova G."'
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 37, p 00082 (2021)
Macaroni products as a product of mass consumption can serve as an object for enriching the human body with useful components by using non-traditional raw materials. The authors propose an innovative technology for the production of macaroni products
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbb4bd13f8744f9f8d5525c73ab4a76f
Autor:
Petrov, O. A.1 (AUTHOR) poa@isuct.ru, Osipova, G. V.1 (AUTHOR), Maizlish, V. E.1 (AUTHOR), Aganicheva, K. A.1 (AUTHOR), Churkina, M. M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Russian Journal of Organic Chemistry. Sep2021, Vol. 57 Issue 9, p1428-1434. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2022, Vol. 1010 Issue 1, p1-4, 4p
Autor:
Petrov, O.1 poa@isuct.ru, Osipova, G.1
Publikováno v:
Russian Journal of General Chemistry. Aug2016, Vol. 86 Issue 8, p1912-1916. 5p. 2 Diagrams, 1 Chart, 4 Graphs.
Publikováno v:
Theoretical Foundations of Chemical Engineering; Apr2024, Vol. 58 Issue 2, p353-354, 2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 4/20/2021, Vol. 723, p1-5, 5p
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 4/20/2021, Vol. 723, p1-5, 5p