Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"Osinubi, KJ"'
Autor:
Osinubi, KJ, Mu’azu, MA
Publikováno v:
Journal of Applied Science, Engineering and Technology; Vol 10 (2010)
A residual lateritic soil classified as A-7-6 (12) or CL using AASHTO and Unified Soil Classification System (USCS), respectively, was modified with up to 4% cement admixed with up to 8% bagasse ash by dry weight of soil. The effect of bagasse ash on
Publikováno v:
Nigerian Journal of Technology; Vol 31, No 3 (2012); 277-287
A lateritic soil reddish brown in colour was reconstituted with inclusion of nes content in 0, 20, 40, 60, 80 and 90% to form six (6) dierent soil mixes (S1, S2, S3, S4, S5 and S6, respectively). These soils were analysed to determine the eect of nes
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.