Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"Osibona, A.O."'
Autor:
Salaudeen, M.M., Osibona, A.O.
Publikováno v:
Ife Journal of Science; Vol 20, No 2 (2018); 345-353
Microbial spoilage is one of the causes of quality deterioration of smoked catfish during storage. The impact of smoking techniques and storage conditions on the quality of smoked catfish were determined. Smoked dried catfish were produced using trad
Publikováno v:
Journal of Aquatic Sciences; Vol 32, No 1B (2017); 101-107
Fish meat has become a component of a healthy diet, as it is considered a source of essential fatty acids. The effects of smoking on the fatty acids composition (FAC) of smoked croakers were determined. Smoked croakers were produced using improved sm
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.