Zobrazeno 1 - 10
of 56
pro vyhledávání: '"Osella, Carlos A."'
Autor:
Capra, María Luján, Guglielmotti, Daniela Marta, Bochatay, Tatiana, Binetti, Ana Griselda, Braida, Jésica Natalí, Peverengo, María Rocío, Peralta, Guillermo Hugo, Bergamini, Carina Viviana, Osella, Carlos Alberto, de la Torre, María Adela, Quiberoni, Andrea del Luján
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 15 March 2019 125:999-1007
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology January 2013 50(1):120-125
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; Aug2020, Vol. 44 Issue 8, p1-10, 10p
Autor:
Alasino, Maria C.1 (AUTHOR), Osella, Carlos A.1 (AUTHOR), De La Torre, Maria A.1 (AUTHOR), Sanchez, Hugo D.1 (AUTHOR) hsanchez@fiq.unl.edu.ar
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Jun2011, Vol. 62 Issue 4, p385-391. 7p. 4 Charts, 5 Graphs.
Autor:
Alasino, María C.1, Osella, Carlos A.1, de la Torre, María A.1, Sánchez, Hugo D.1 hsanchez@fiq.unl.edu.ar
Publikováno v:
Información Tecnológica. 2011, Vol. 22 Issue 1, p41-49. 9p.
The objective was to use Principal Component Analysis as a tool to assess the relationship between physical and rheological characteristics of wheat flour and the quality of french bread. Flours belonging to eight varieties of Argentine commercial wh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::e4b9e972baba07545eb60a223a3f5136