Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Osei Tutu C"'
Autor:
Osei Tutu, C.1,2 (AUTHOR) ctutu@ug.edu.gh, Amissah, J.G.N.1 (AUTHOR), Amissah, J.N.3 (AUTHOR), Akonor, P.T.4 (AUTHOR), Arthur, W.4 (AUTHOR), Budu, A.S.2 (AUTHOR), Saalia, F.K.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 1, p1624-1635. 12p.
Autor:
Akonor, P. T.1 (AUTHOR), Osei Tutu, C.2 (AUTHOR), Affrifah, N. S.3 (AUTHOR), Budu, A. S.4 (AUTHOR), Saalia, F. K.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 3/29/2023, p1-9. 9p.
Autor:
Akonor, P.T.1 (AUTHOR) papatoah@gmail.com, Osei Tutu, C.2 (AUTHOR), Arthur, W.1 (AUTHOR), Adjebeng-Danquah, J.3 (AUTHOR), Affrifah, N.S.4 (AUTHOR), Budu, A.S.5 (AUTHOR), Saalia, F.K.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2023, Vol. 26 Issue 1, p259-273. 15p. 1 Black and White Photograph, 5 Charts, 3 Graphs.
Autor:
KORTEI, N. K., AHLIDOBU, O., ASANTE-DONYINAH, D., BOADI, M., ZAAZIE, P., POBEE, N. O., ANNAN, S. N. Y., OSEI-TUTU, C.
Publikováno v:
Ghana Journal of Science; 2024, Vol. 65 Issue 1, p17-33, 17p
Autor:
Osei Tutu C; Department of Family and Consumer Sciences, University of Ghana, Legon, Accra, Ghana., Amissah JGN; Department of Family and Consumer Sciences, University of Ghana, Legon, Accra, Ghana., Amissah JN; Department of Crop Science, University of Ghana, Legon, Accra, Ghana., Akonor PT; CSIR-Food Research Institute, Ghana, Accra., Budu AS; Department of Nutrition and Food Science, University of Ghana, Legon, Accra, Ghana., Saalia FK; Department of Nutrition and Food Science, University of Ghana, Legon, Accra, Ghana.
Publikováno v:
Heliyon [Heliyon] 2024 Jan 13; Vol. 10 (2), pp. e24521. Date of Electronic Publication: 2024 Jan 13 (Print Publication: 2024).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akonor, P. T.1 (AUTHOR), Tutu, C. Osei2 (AUTHOR), Affrifah, N. S.3 (AUTHOR), Budu, A. S.4 (AUTHOR), Saalia, F. K.3,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. 11/15/2023, p1-11. 11p.
Publikováno v:
Foods; Apr2024, Vol. 13 Issue 8, p1198, 15p