Zobrazeno 1 - 10
of 479
pro vyhledávání: '"Oscar Vega"'
Autor:
Marcos Parada-Ulloa, Jorge Bozo Marambio, Germán Moreno-Leiva, Karina Vásquez-Burgos, Oscar Vega Gutiérrez, Juan Mansilla-Sepúlveda, José Larez-Hernández, Héctor Salazar Cayuleo, Ismael Morales Ojeda
Publikováno v:
Frontiers in Social Psychology, Vol 2 (2024)
IntroductionThe objective of this article is to analyze the social representation of odors and the identity of the population in the Ñuble region between 2019 and 2023. The research focuses on how industrialization and urban and rural development ha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2668ada334f34af5bb9ff8091e3d695e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Kybernetika. :960-983
Autor:
Dasa Gu, Alex B. Guenther, John E. Shilling, Haofei Yu, Maoyi Huang, Chun Zhao, Qing Yang, Scot T. Martin, Paulo Artaxo, Saewung Kim, Roger Seco, Trissevgeni Stavrakou, Karla M. Longo, Julio Tóta, Rodrigo Augusto Ferreira de Souza, Oscar Vega, Ying Liu, Manish Shrivastava, Eliane G. Alves, Fernando C. Santos, Guoyong Leng, Zhiyuan Hu
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 8, Iss 1, Pp 1-7 (2017)
Isoprene emissions are commonly estimated using satellite measurements and model simulations. Here, using eddy covariance, the authors report higher emission rates over the Amazon forest than those estimated with these techniques and a relationship b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e72638dc00e45dca5562df405b2b36e
Autor:
Eric Araya, Helena Nuñez, Natalia Ramírez, Aldonza Jaques, Ricardo Simpson, María Escobar, Pablo Escalona, Oscar Vega-Castro, Cristian Ramírez
Publikováno v:
Food and Bioprocess Technology. 15:391-406
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marlene Pinto, Ricardo Simpson, Helena Nuñez, Javier Olivares, Sergio Almonacid, Oscar Vega-Castro, Cristian Ramírez, Lida Fuentes, A. Jaques
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 125:105-112
The main limitation of salting is its extended processing time, mainly caused by the slow diffusion of salt into the muscle tissue. The diffusion process can be accelerated by different technologies such as moderate electric fields (MEF) and CO2-lase
Autor:
Deanna C. Myers, Saewung Kim, Steven Sjostedt, Alex B. Guenther, Roger Seco, Oscar Vega Bustillos, Julio Tota, Rodrigo A. F. Souza, James N. Smith
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4f813eb7c4ed0632861dd472cecd9e40
https://doi.org/10.5194/acp-2022-166-supplement
https://doi.org/10.5194/acp-2022-166-supplement
Autor:
Pedro Valencia, Emilson León, M. Teresa Cesário, Helena Nuñez, José Contreras-Calderón, Oscar Vega-Castro, M. Manuela R. da Fonseca, Frederico Castelo Ferreira, Almir Segura, Mario Lobo Arias, Ricardo Simpson
Publikováno v:
Journal of Polymers and the Environment. 29:187-200
Hydrolysate cassava peel obtained from agro-industrial residues was used as a carbon source in the production of polyhydroxyalkanoates (PHAs) by Cupriavidus necator. The optimum culture conditions were pH 9, a C/N ratio of 11, and a C/P ratio of 7. C