Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Oručević, S."'
Preconditions for production of good quality bread are adequate mixing, longer fermentation, optimal dough consistency and a sourdough starter. Returning to traditional production of a natural and good quality bakery product of a desired and standard
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::de39f49acacc14b1669c53d39d2eff57
https://www.bib.irb.hr/479435
https://www.bib.irb.hr/479435
Endosperm hardness is one of the most important quality characteristics of wheat and relates to the way the endosperm breaks down during milling of the grain. Single Kernel Characterization System (SKCS) is widely used method for hardness measuring.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::724de8fd696ad02b74238e64044a197f
https://www.bib.irb.hr/369287
https://www.bib.irb.hr/369287
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Bakery industry uses different raw materials (flour, mixture of flours, yeast, water) and additives (minerals, vitamins, etc) to improve properties of products. White wheat flour is poor in ascorbic acid, which has a big role in production of bakery
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e286dd654083a0420aa3040ef22c459e
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84991080665&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84991080665&partnerID=MN8TOARS
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.