Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Ortoffi, Marco Francesco"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giribaldi, Marzia, Ortoffi, Marco Francesco, Giuffrida, Maria Gabriella, Gastaldi, Daniela, Peila, Chiara, Coscia, Alessandra, Raia, Melissa, Arslanoglu, Sertac, Moro, Guido Enrico, Cavallarin, Laura, Bertino, Enrico
Publikováno v:
In International Dairy Journal August 2013 31(2):121-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
XX CONGRESSO ASPA Associazione per la Scienza e le Produzioni Animali, pp. 118, Bologna, 11-13 giugno 2013
info:cnr-pdr/source/autori:Giorgia Meineri1, Marco Ortoffi2, Gilberto Forneris1, Francesco Gai2, Valentina Zunino1/congresso_nome:XX CONGRESSO ASPA Associazione per la Scienza e le Produzioni Animali/congresso_luogo:Bologna/congresso_data:11-13 giugno 2013/anno:2013/pagina_da:118/pagina_a:/intervallo_pagine:118
info:cnr-pdr/source/autori:Giorgia Meineri1, Marco Ortoffi2, Gilberto Forneris1, Francesco Gai2, Valentina Zunino1/congresso_nome:XX CONGRESSO ASPA Associazione per la Scienza e le Produzioni Animali/congresso_luogo:Bologna/congresso_data:11-13 giugno 2013/anno:2013/pagina_da:118/pagina_a:/intervallo_pagine:118
Curcuma longa (CL) is a perennial plant that belongs to the Zingiberaceae family; the main components of this spice are curcuminoids, considered the major responsible for the biological activities of the spice. These compounds show a wide range of im
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fc30e93fac849ea6e6f2d0575ffc4e34
https://publications.cnr.it/doc/225564
https://publications.cnr.it/doc/225564
Autor:
Nucera, Daniele Michele, Lomonaco, Sara, Morra, Patrizia, Ortoffi, Marco Francesco, Giaccone, Daniele, Grassi, Maria Ausilia
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety; 2016, Vol. 5 Issue 2, p91-94, 4p