Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"Ortigosa N"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gutiérrez-Vilahú, L., Massó-Ortigosa, N., Rey-Abella, F., Costa-Tutusaus, L., Guerra-Balic, M.
Publikováno v:
In Revista Médica Internacional sobre el Síndrome de Down September-December 2015 19(3):36-42
Autor:
Gutiérrez-Vilahú, L., Massó-Ortigosa, N., Rey-Abella, F., Costa-Tutusaus, L., Guerra-Balic, M.
Publikováno v:
In International Medical Review on Down Syndrome September-December 2015 19(3):36-42
Autor:
Gimeno Tébar, M., Ortigosa, N.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] La intolerancia a la fructosa, a diferencia de la intolerancia a lactosa o al gluten, no dispone del etiquetado adecuado y específico en los productos comerciales. Por ello, el presente trabajo pretende solventar este problema mediante el desar
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::99757f1d395d27eb32625c370acbab48
http://hdl.handle.net/10251/178260
http://hdl.handle.net/10251/178260
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ortigosa N, Rodriguez-Lopez M, Bailón R, Sarvari SI, Sitges M, Gratacós E, Bijnens B, Crispi F, Laguna P
Publikováno v:
JOURNAL OF ELECTROCARDIOLOGY
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
r-FSJD: Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
Fundació Sant Joan de Déu
r-FSJD. Repositorio Institucional de Producción Científica de la Fundació Sant Joan de Déu
instname
Intrauterine Growth Restriction (IUGR) and premature birth are associated with higher risk of cardiovascular diseases throughout adulthood. The aim of this study was to evaluate the influence of these factors in ventricular electrical remodeling in p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::786b1e36d7d672e6a86300a9223474a1
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=9701
http://fundanet.fsjd.org/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=9701
Publikováno v:
PHYSIOLOGICAL MEASUREMENT
r-IIS La Fe. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Sanitaria La Fe
instname
r-IIS La Fe. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Sanitaria La Fe
instname
Patients suffering from atrial fibrillation can be classified into different subtypes, according to the temporal pattern of the arrhythmia and its recurrence. Nowadays, clinicians cannot differentiate a priori between the different subtypes, and pati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::4b5241e2745fa9e9be45edaeac10d34b
https://fundanet.iislafe.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=1650
https://fundanet.iislafe.san.gva.es/publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=1650
Autor:
Gonzalo-Diago, A., Avizcuri, J. M., Ortigosa, N., Dizy, Marta, Martínez-Soria, M. T., Sanz-Asensio, J., Echávarri-Granado, José Federico, Fernández-Zurbano, Purificación
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
In this book, the authors gather current research in the study of the cultivation, varieties and nutritional uses of grapes. Topics discussed in this compilation include characterization of wine industry residue and its application in foods; evaluati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::41ce85ee6a22ab52f76a15b4b83287cb
http://hdl.handle.net/10261/56517
http://hdl.handle.net/10261/56517