Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Oroniran, O.O."'
Publikováno v:
Nigerian Journal of Nutritional Sciences; Vol 35, No 2 (2014); 105-110
Objective: The study was conducted to determine chemical composition of yam flour substituted with soy and whole wheat flour and acceptability of 'amala' prepared from the yam flour blends.Materials and methods: The yam flour was prepared using conve
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wang, Zhen1 (AUTHOR), Zhao, Shengnan1 (AUTHOR), Tao, Siyu2 (AUTHOR), Hou, Guige3 (AUTHOR), Zhao, Fenglan1 (AUTHOR), Tan, Shenpeng1 (AUTHOR) tanshenpeng@ytu.edu.cn, Meng, Qingguo1 (AUTHOR) tanshenpeng@ytu.edu.cn
Publikováno v:
Molecules. Mar2023, Vol. 28 Issue 6, p2878. 18p.
Autor:
Okunola, Abiodun A.1 (AUTHOR), Adekanye, Timothy A.1 (AUTHOR), Okonkwo, Clinton E.2 (AUTHOR) 700039094@uaeu.ac.ae, Kaveh, Mohammad3 (AUTHOR), Szymanek, Mariusz4 (AUTHOR) 700039094@uaeu.ac.ae, Idahosa, Endurance O.1 (AUTHOR), Olayanju, Adeniyi T.1 (AUTHOR), Wojciechowska, Krystyna5 (AUTHOR)
Publikováno v:
Energies (19961073). Feb2023, Vol. 16 Issue 4, p1569. 21p.
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); May2024, Vol. 14 Issue 9, p3704, 15p
Autor:
Otegbayo, Bolanle, Madu, Tessy, Oroniran, Oluyinka, Chijioke, Ugo, Fawehinmi, Olabisi, Okoye, Benjamin, Tanimola, Abiola, Adebola, Patrick, Obidiegwu, Jude
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Mar2021, Vol. 56 Issue 3, p1458-1472, 15p
Publikováno v:
Foods; Sep2020, Vol. 9 Issue 9, p1304-1304, 1p