Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Oro, Lucia"'
Publikováno v:
In Biotechnological Progress and Beverage Consumption 2020:435-465
Publikováno v:
Journal of Food Safety. Feb2016, Vol. 36 Issue 1, p100-108. 9p.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 3, p 02015 (2014)
Over the last few decades there has been a progressive increase in wine ethanol content due to global climate change and modified wine styles that involved viticulture and oenology practices. Among the different approaches and strategies to reduce al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0decfce9b1b246d5ac7450c9737f2d6b
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 January 2018 265:18-22
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 11, Iss 1, p 18 (2012)
Abstract Background The use of a multistarter fermentation process with Saccharomyces cerevisiae and non-Saccharomyces wine yeasts has been proposed to simulate natural must fermentation and to confer greater complexity and specificity to wine. In th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5da462851674dbcb770a32adc2f9310
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aguilar, Cristóbal N., Antonia, Bañuelos María, Antonio, Morata, Antonio, Suárez-Lepe José, Biró, Emese, Boeriu, Carmen G., Butnariu, Monica, Butu, Alina, Canonico, Laura, Chavez-Gonzalez, M., Chua, Lee Suan, Ciani, Maurizio, Coldea, Teodora, Comitini, Francesca, Coutiño, Beatriz, Cruz, Alma Irene Corona, del Carmen Esapadas Aldana, Gabriela, Denkova, Rositsa, Flores, A.C., Goranov, Bogdan, Gunathilake, K.D.P.P., Hazarika, Pranita, Iliev, Vasil, Iris, Loira, Jolvis Pou, K.R., Kostov, Georgi, Lalou, Sofia, Malakar, Santanu, Mantzouridou, Fani Th., Mudura, Elena, Mustafa, Siti Marhaida, Oro, Lucia, Ozdal, T., Paul, Sanjib Kr, Peter, Francisc, Rodríguez, Raúl, Ruiz-Ruiz, Jorge Carlos, Segura-Campos, Maira Rubí, Sepúlveda, L., Shopska, Vesela, Singh, H. Ranjit, Srikaeo, Khongsak, Tamer, E.C., Todea, Anamaria, Tsimidou, Maria Z., Vela-Gutiérrez, G., Yolci-Omeroglu, P.
Publikováno v:
In Biotechnological Progress and Beverage Consumption 2020:xiii-xv
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology October 2014 96:64-68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.