Zobrazeno 1 - 10
of 204
pro vyhledávání: '"Orlic, S."'
Autor:
Sagova-Mareckova, M., Boenigk, J., Bouchez, A., Cermakova, K., Chonova, T., Cordier, T., Eisendle, U., Elersek, T., Fazi, S., Fleituch, T., Frühe, L., Gajdosova, M., Graupner, N., Haegerbaeumer, A., Kelly, A.-M., Kopecky, J., Leese, F., Nõges, P., Orlic, S., Panksep, K., Pawlowski, J., Petrusek, A., Piggott, J.J., Rusch, J.C., Salis, R., Schenk, J., Simek, K., Stovicek, A., Strand, D.A., Vasquez, M.I., Vrålstad, T., Zlatkovic, S., Zupancic, M., Stoeck, T.
Publikováno v:
In Water Research 1 March 2021 191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sagova-Mareckova, M., Boenigk, J., Bouchez, A., Cermakova, K., Chonova, T., Cordier, T., Eisendle, U., Elersek, T., Fazi, S., Fleituch, T., Frühe, L., Gajdosova, M., Graupner, N., Haegerbaeumer, A., Kelly, A.-M., Kopecky, J., Leese, F., Nõges, P., Orlic, S., Panksep, K., Pawlowski, J., Petrusek, A., Piggott, J.J., Rusch, J.C., Salis, R.
Bioindication has become an indispensable part of water quality monitoring in most countries of the world, with the presence and abundance of bioindicator taxa, mostly multicellular eukaryotes, used for biotic indices. In contrast, microbes (bacteria
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3941::079fd51b566cf31dbb82f3223ae816ea
https://eplus.uni-salzburg.at/doi/10.1016/j.watres.2020.116767
https://eplus.uni-salzburg.at/doi/10.1016/j.watres.2020.116767
Publikováno v:
In Food Chemistry 2007 100(1):124-128
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.