Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Orive, Mikel"'
Publikováno v:
In Process Safety and Environmental Protection March 2021 147:924-931
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Díaz de Otálora, Xabier, Ruiz, Roberto, Goiri, Idoia, Rey, Jagoba, Atxaerandio, Raquel, San Martin, David, Orive, Mikel, Iñarra, B., Zufía, Jaime, Urkiza, Jabi
Spent coffee grounds (SCG) represent one of the main residues derived from restoration and hostelry. The aim of this study was to evaluate the effect of SCG, included in the concentrate at different concentrations (0, 30, 50 and 100 g/kg), on milk yi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::66f74ad3ccb3e738270f4d913c1f2189
https://zenodo.org/record/5718061
https://zenodo.org/record/5718061
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Otarola, Xabier Diaz, Atxaerandio, Raquel, Rey, Jagoba, Ruiz, Roberto, Goiri, Idoia, Iñarra, Bruno, Orive, Mikel, Martin, David San, Garcia-Rodriguez, Aser
Publikováno v:
Revista Alimentaria; aug2019, Issue 505, p26-28, 3p