Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Origone, Andrea Cecilia"'
Autor:
González Flores, Melisa, Origone, Andrea Cecilia, Rodríguez, María Eugenia, Lopes, Christian Ariel
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 February 2024 412
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Origone, Andrea Cecilia
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Aunque diversos microorganismos participan del proceso de vinificación, son las levaduras, especialmente Saccharomyces cerevisiae, las responsables de llevar a cabo la fermentación alcohólica. Sin embargo, otras especies de levaduras comoSaccharom
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e3cf07de53cbf33e92a1afec746c6dee
Autor:
Origone, Andrea Cecilia, Rodríguez, María Eugenia, Oteiza, Juan Martín, Amparo, Querol, Lopes, Christian Ariel
Interspecific hybrids among species in the Saccharomyces genus are frequently detected in anthropic habitats and can also be obtained easily in the laboratory. This occurs because the most important genetic barriers among Saccharomyces species are po
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::2d82f6d8d570ca7cb806f655f6408876
Wiley Online Library
Wiley Online Library
Autor:
Su, Ying1, Origone, Andrea Cecilia1, Rodríguez, María Eugenia1, Querol, Amparo1, Guillamón, José Manuel1 guillamon@iata.csic.es, Lopes, Christian Ariel1 clopes@conicet.gov.ar
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. Feb2019, Vol. 291, p111-120. 10p.
Autor:
Origone, Andrea Cecilia, Rodríguez, María Eugenia, Oteiza, Juan Martín, Querol, Amparo, Lopes, Christian Ariel
Publikováno v:
Yeast; Jan2018, Vol. 35 Issue 1, p157-171, 15p
Autor:
Rodríguez, María Eugenia, Origone, Andrea Cecilia, Flores, Melisa González, Lopes, Christian Ariel
Publikováno v:
Biology & Biotechnology of Patagonian Microorganisms; 2016, p251-276, 26p
Autor:
González Flores, Melisa1,2 (AUTHOR), Origone, Andrea Cecilia1,2 (AUTHOR), Bajda, Leonardo1 (AUTHOR), Rodríguez, María Eugenia1,3 (AUTHOR), Lopes, Christian Ariel1,2 (AUTHOR) clopes@conicet.gov.ar
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. May2021, Vol. 345, pN.PAG-N.PAG. 1p.
Autor:
Origone, Andrea Cecilia1,2 (AUTHOR), González Flores, Melisa1,3 (AUTHOR), Rodríguez, María Eugenia1,3 (AUTHOR), Querol, Amparo4 (AUTHOR), Lopes, Christian Ariel1,2 (AUTHOR) clopes@conicet.gov.ar
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. May2020, Vol. 320, pN.PAG-N.PAG. 1p.