Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Oria, Rosa"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 68, Iss 4, Pp 319-325 (2018)
The aim of this study was to evaluate the effect of cooking temperature on the in vitro starch digestibility of four varieties of rice: Basmati, Calrose, Arborio and Bomba. Total starch, resistant starch and amylose contents were determined in raw an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e90b8352cdca4ebd871af0c83bc9e1bc
Publikováno v:
In LWT July 2017 80:84-91
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2012 113(2):167-176
Publikováno v:
In Food Control 2011 22(3):626-632
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2009 54(1):53-58
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 95(3):416-422
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2009 95(1):158-165
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2008 86(2):194-201
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.