Zobrazeno 1 - 10
of 1 146
pro vyhledávání: '"Organoleptics"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Murthy, Pushpa Srinivas a, ∗, Palakshappa, Sneha Hassan a, Padela, Janardhan b, Kusumoto, Ken-Ichi c
Publikováno v:
In LWT February 2020 120
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Diana Nur Afifah, Intan Ratna Sari, Nanda Trisna Prastifani, Faizah Fulyani, Gemala Anjani, Nurmasari Widyastuti, Vivilia Niken Hastuti
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 12, Iss 1 (2023)
Fermentation increases the functional value of food. During fermentation, chemical changes occur in organic substrates, such as carbohydrates, proteins, and fats due to enzyme activities of microorganisms. Functional foods containing unsaturated fatt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30fe9322f8224723b70bb841324906b5
Publikováno v:
Media Gizi Indonesia, Vol 17, Iss 1, Pp 33-42 (2022)
Perubahan pola konsumsi ke pola yang kurang sehat seperti peningkatan konsumsi gula dan rendahnya konsumsi sayur dan buah, berkontribusi terhadap peningkatan prevalensi overweight dan obesitas di Indonesia. Overweight dan obesitas merupakan faktor re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee0494359df5458faa63e605c57c3dcc
Autor:
Aprinda Ratna Lovela, Moh. Anam Al-Arief, Ismudiono Ismudiono, Kusnoto Supranianondo, Widya Paramita Lokapirnasari, Emy Koestanti Sabdoningrum
Publikováno v:
Journal of Basic Medical Veterinary, Vol 10, Iss 1, Pp 1-6 (2021)
The purpose of this study was to determine the effect of adding the concentration of turmeric flour and fish oil to the quail formula feed. This research is an experimental study using the factorial method. This experiment used 96 quail (Cortunix cor
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd64e9939db54ed2949ef5abd77b983b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi & Industri Hasil Pertanian, Vol 24, Iss 1, Pp 59-66 (2019)
Frozen yoghurt is a frozen food product fermented milk by Streptococcus thermophillus bacteria and Lactobacillus bulgaricus which contain protein, vitamins, minerals, and low fat. This study aimed to determine the organoleptic of frozen yoghurt enric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/53d4d6769c0644e38fde630411aa3f70
Autor:
Alfiatur Rahmi, Wiqayatun Khazanah
Publikováno v:
JAND: Journal of Applied Nutrition and Dietetic. 1:28-33
The use of amaranth spinach to increase the nutritional values in a food is considered beneficial for health. To date, tofu dregs are considered waste and underestimated because they are only used as manure. An alternative to process tofu dregs is ma