Zobrazeno 1 - 10
of 129
pro vyhledávání: '"Organizational aesthetics"'
Autor:
Kerschbaum, Clemens
Publikováno v:
VINE Journal of Information and Knowledge Management Systems, 2022, Vol. 55, Issue 1, pp. 1-14.
Publikováno v:
Development and Learning in Organizations: An International Journal, 2023, Vol. 37, Issue 2, pp. 26-29.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/DLO-12-2022-0251
Autor:
Samantha Pentecost
Publikováno v:
The Journal for Undergraduate Ethnography, Vol 10, Iss 2, Pp 3-20 (2020)
Masculinity has been studied in various outdoor settings, including the industries of ecotourism, outdoor education, and forestry. However, few studies have examined how physical space contributes to the construction of hegemonic masculinity in organ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7acb444e0f644529d53510bfd48fe12
Autor:
Clegg, Stewart, Grothe-Hammer, Michael, Velarde, Kathia Serrano
The ebook edition of this title is Open Access and freely available to read online. Though organizational scholarship traces its intellectual lineage from a diversity of sources, there is little doubt that in recent years a key divide has emerged amo
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/93895
Publikováno v:
RAM. Revista de Administração Mackenzie, Vol 22, Iss 05 (2021)
Purpose: The purpose of this paper is to discuss the contributions of the method of empathic understanding to the field of Organizational Studies by highlighting the corporeality and sensitivity of the researcher in the production and interpretation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c64731eade7544ec996c8886047710bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ocnarescu, Ioana, Bouchard, Carole
Publikováno v:
Society and Business Review, 2017, Vol. 12, Issue 3, pp. 285-301.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/SBR-10-2016-0055
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BBR: Brazilian Business Review, Vol 14, Iss 2, Pp 247-271 (2017)
The aim of this article was to analyze the learning process of cooking in the two regional restaurants from the Brazilian northeast in the light of social practices and the organizational aesthetics. Thereby, it carried out a qualitative research dra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c3a861afd1d423885704d8da1ed406f