Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Organic and conventional agriculture"'
Autor:
Margherita Santoni, Leonardo Verdi, Shamina Imran Pathan, Marco Napoli, Anna Dalla Marta, Francesca Romana Dani, Gaio Cesare Pacini, Maria Teresa Ceccherini
Publikováno v:
Soil Use and Management. 39:588-605
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Energy and agricultural sectors are the greatest contributors to greenhouse gas emissions in the Republic of Croatia. Agroecological measures and climatic factors have great influence on the GHG emission rates. Therefore, the aim of the paper is to d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::4cb23214228bc810a560d0c0221d723f
https://www.bib.irb.hr/1172822
https://www.bib.irb.hr/1172822
Autor:
Tsion, K., Steven, W.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 19, No 3 (2019); 14517-14540
This review assesses the general view of conventional and organic farming. Many studies have revealed that the continuous use of synthetic farm inputs has a negative effect on the soil, producers, products and the ecosystem. The lack of knowledge, ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Soil Biology and Biochemistry, 153
Soil Biology and Biochemistry 153 (2021)
Soil Biology and Biochemistry 153 (2021)
Litter decomposition and nutrient mineralization are crucial in agricultural systems to maintain soil fertility and plant growth. Given that these processes are governed by soil microbial activity, agricultural management that affects soil microbial
Autor:
Bojan Konstantinović, Gorica Vuković, Dušan Marinković, Marija Kostić, Tijana Stojanović, Vojislava Bursić, Nikola Puvača, Magdalena Cara, Aleksandra Petrović
Publikováno v:
Sustainability
Volume 13
Issue 3
Sustainability, Vol 13, Iss 1075, p 1075 (2021)
Volume 13
Issue 3
Sustainability, Vol 13, Iss 1075, p 1075 (2021)
The organic food is progressively enticing purchasers&rsquo
attention, as it is recognized to be better than the food produced by the conventional agriculture and more sustainable for the natural environment. Pesticides and their metabolites can
attention, as it is recognized to be better than the food produced by the conventional agriculture and more sustainable for the natural environment. Pesticides and their metabolites can
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boisselet, Tsilla
a perspective of the article 2017 Environ. Res. Lett. 12 064016 by Clark and Tilman (2017) or why this article contains very valuable information as extensive life-cycle analysis data set of different agricultural produce in industrialized countries,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::971c3c588a62ed14e57b4fcb90090920