Zobrazeno 1 - 10
of 1 835
pro vyhledávání: '"Organic acids and salts"'
Autor:
Manuel Gómez-García, Cinta Sol, Pedro J. G. de Nova, Mónica Puyalto, Luis Mesas, Héctor Puente, Óscar Mencía-Ares, Rubén Miranda, Héctor Argüello, Pedro Rubio, Ana Carvajal
Publikováno v:
Porcine Health Management, Vol 5, Iss 1, Pp 1-8 (2019)
Abstract Background Accurate screening of new alternative antimicrobial compounds is essential for their use to control pathogens in swine production due to the replacement of antibiotics and zinc oxide. Most in vitro studies have separately reported
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4cf44ef80ad476896d1b41244ccb844
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang Xiong, Shihong Zhang, Haiping Yang, Zhao Qinghua, Xiang Jiatao, Luning Tian, Jingai Shao, Hanping Chen, Zhang Zhen
Publikováno v:
Energy & Fuels. 34:14429-14438
In order to enhance wet flue gas desulfurization efficiency and reduce cost, the effects of different series of additives (typical organic acids, organic salts, inorganic salts, organic amines, and...
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 2005 38(1):21-28
Autor:
I. A. Timoshenkova, Y. G. Bazarnova
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 81, Iss 1, Pp 94-98 (2019)
The actual problem of business is the low quality of fish raw materials due to the delay in deliveries from the manufacturer. The search for new technological solutions to extend the shelf life of fish raw materials due to the reduction of microbiolo
Autor:
K. PARTANEN, T. JALAVA
Publikováno v:
Agricultural and Food Science, Vol 14, Iss 4 (2008)
An in vitro gas production technique was used to screen different organic acids (formic, propionic, lactic, citric, and fumaric acid), organic salts (calcium formate, potassium sorbate, and sodium benzoate), and inorganic phosphoric acid for their ab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98be1adebbd44cc88a02e0d04a949487