Zobrazeno 1 - 10
of 114
pro vyhledávání: '"Orellana, Francisco"'
Publikováno v:
In North American Spine Society Journal (NASSJ) September 2024 19
Autor:
Nova-Baza, Daniela, Olivares-Caro, Lia, Vallejos-Almirall, Alejandro, Mennickent, Daniela, Sáez-Orellana, Francisco, Bustamante, Luis, Radojkovic, Claudia, Vergara, Carola, Fuentealba, Jorge, Mardones, Claudia
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Cuesta Zapata, Pablo M., Miranda, José F., Orellana, Francisco, Gonzo, Elio, Bonini, Norberto A.
Publikováno v:
In Materials Chemistry and Physics 1 August 2022 287
Autor:
Balladares Orellana, Francisco Josué, Quevedo Guerrero, José Nicasio, García Batista, Rigoberto Miguel
Publikováno v:
Universidad y Sociedad, Vol 9, Iss 2, Pp 66-77 (2021)
El biochar es un producto rico en carbono que se obtiene a través del proceso de pirolisis, genera respuestas positivas al utilizarse como enmienda edáfica en los suelos agrícolas, mejora las propiedades fisicoquímicas del suelo y el comportamien
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/019539805bde429fad2f6bfeae09e2bc
Autor:
Price, Anthony, File, Christopher, Call-Orellana, Francisco, de Almeida, Romulo Augusto Andrade, North, Robert Y.
Publikováno v:
Journal of Neurosurgery Case Lessons; Jul2024, Vol. 8 Issue 4, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sánchez, Yaíma, Castillo, Carolina, Fuentealba, Jorge, Sáez-Orellana, Francisco, Burgos, Carlos Felipe, López, Jhon J., F. de la Torre, Alexander, Jiménez, Claudio A.
Publikováno v:
ACS Chemical Neuroscience; 8/2/2023, Vol. 14 Issue 15, p2590-2602, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barba Orellana, Francisco, Martí Quijal, Francisco, Pallarés Barrachina, Noelia, Juan García, Cristina, Berrada Ramdani, Houda
[EN] Various international organisations have emphasized the importance of establishing both health-based as well as adequate sanitary food guidelines to avoid possible food contamination and potential danger due to improper handling of food. Thus, s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1560::19a92146b6f77407237eca92d52da9d1
https://hdl.handle.net/10251/190322
https://hdl.handle.net/10251/190322