Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Orden Mejía, Miguel"'
Autor:
Carvache-Franco, Mauricio, Hassan, Tahani, Orden-Mejía, Miguel, Carvache-Franco, Orly, Carvache-Franco, Wilmer
Publikováno v:
In Heliyon 15 March 2024 10(5)
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2024 35
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Orden-Mejía, Miguel A.1,2 (AUTHOR) miguelangel.orden@estudiants.urv.cat, Huertas, Assumpció1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Anatolia: An International Journal of Tourism & Hospitality Research. Dec2023, Vol. 34 Issue 4, p509-523. 15p.
Autor:
Carvache-Franco, Mauricio, Carvache-Franco, Wilmer, Carvache-Franco, Orly, Alvarez-Risco, Aldo, Orden-Mejía, Miguel, Recalde-Lino, Xavier
Publikováno v:
Journal of Environmental Management and Tourism (JEMT). XIII(2(58)):305-312
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=1086859
Autor:
Orden-Mejía, Miguel1 (AUTHOR), Carvache-Franco, Mauricio2 (AUTHOR), Huertas, Assumpció3 (AUTHOR), Carvache-Franco, Orly4 (AUTHOR), Carvache-Franco, Wilmer5 (AUTHOR) wcarvach@espol.edu.ec
Publikováno v:
PLoS ONE. 9/8/2023, Vol. 18 Issue 9, p1-18. 18p.
Autor:
Orden-Mejía, Miguel A., Zambrano-Conforme, Diana C., Zamora-Flores, Fátima G., Quezada-Tobar, David
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science October 2021 25
Autor:
Carvache-Franco, Mauricio, Orden-Mejía, Miguel, Carvache-Franco, Wilmer, Zambrano-Conforme, Diana, Carvache-Franco, Orly
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science July 2021 24
Autor:
Carvache-Franco, Mauricio, Carvache-Franco, Wilmer, Orden-Mejía, Miguel, Carvache-Franco, Orly, Andrade-Alcivar, Luis, Cedeño-Zavala, Brigette
Publikováno v:
Heritage (2571-9408); Jul2024, Vol. 7 Issue 7, p3719-3733, 15p
Autor:
Orden-Mejía, Miguel1 miguelangel.orden@estudiants.urv.cat, Huertas, Assumpció1 sunsi.huertas@urv.cat
Publikováno v:
Cuadernos de Turismo. jul-dic2022, Issue 50, p409-414. 6p.