Zobrazeno 1 - 10
of 188
pro vyhledávání: '"Orange pulp"'
Autor:
Canjie YU, Chengliang LÜ, Xixiang SHUAI, Xiaohong HE, Taotao DAI, Lizhen DENG, Chengmei LIU, Jun CHEN
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 19, Pp 114-123 (2024)
In order to solve the problems of flesh loss in the process of navel orange juice extraction and poor suspension stability of navel orange juice, this study used an industrial-scale microfluidizer system (ISMS) to prepare whole-flesh Gannan navel ora
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9509489412414b90810ed8eba4e568b8
Autor:
Chuanhui Xu, Pingwen Xiong, Wenjing Song, Qiongli Song, Yan Hu, Tongxing Song, Huayuan Ji, Xiaolian Chen, Zhiheng Zou
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1910 (2024)
In order to cope with the limited supply of feed for global animal production, there is a pressing need to explore alternative feed resources. Orange pulp, a by-product of agriculture and industry, has shown potential to positively or neutrally impac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/65213b48b8dc4dc98ff0c771a3e82801
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Harun Kutay, Hasan Rüştü Kutlu
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss 8, Pp 1579-1585 (2022)
In this study orange pulp, dried in hot air, was replaced at control, 7.5, 15 and 22.5% levels (DM basis) with ground corn in the concentrate feeds of dairy goats. Considering the milk yield, average live weight and age of the animals, a total of 24
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad30f307e7fe4802ab1a3e0c16849bc4
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 1, Pp 32-38 (2022)
To explore the mechanism of citrus pulp in absorption of flavor compounds, the composition, nitrogen adsorption-desorption isotherm of sweet orange pulp powder was tested, its microstructure was observed by scanning electron microscope (SEM), its ads
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2719825462e48ea95e4469a09076629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 13, p 2199 (2023)
The current study aimed to demonstrate the effects of dietary dried orange pulp (DOP) on the laying performance, egg quality, antioxidant status, yolk fatty acid composition, serum biochemistry, and reproductive tract morphology of laying hens. A tot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a875e0bfb724426b088556599c99bb1
Autor:
Walid Tawfik, Eldsokey Nassef, Abdelnasser Bakr, Elsayed Hegazi, Tamer Ahmed Ismail, Aaser M. Abdelazim, Sahar H. El-Nagar, Islam Sabike, Sabreen E. Fadl, Ashraf M. Sharoba
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 22, Iss , Pp 100970- (2022)
The experiment investigated the effect of dietary orange pulp (OP) with or without enzymes supplementation on the performance parameters, chemical composition, serum biochemistry, and some liver gene expression in tilapia for twelve weeks. The studie
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a2b93f510c84c7db3485f78a9e90008
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.