Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Orange fiber"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wattimena, Marcklie Crist
Es krim merupakan salah satu jenis makanan yang sangat populer di dunia dan sangat digemari oleh semua kalangan serta biasanya dihidangkan sebagai dessert. Penggunaan serat dan tepung kulit jeruk bertujuan untuk mengetahui pengaruhnya terhadap pening
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3314::fa2f8907155c1757c37b7fdae362fc91
https://repository.uksw.edu/handle/123456789/26230
https://repository.uksw.edu/handle/123456789/26230
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Volume: 45, Issue: 2 356-368
Gıda
Gıda
The aim of this study is to investigate the effect of dietary fiber enrichment on non-linear viscoelastic behavior of gluten-free cake batters by using Large Amplitude Oscillatory Shear (LAOS) analysis. Textural properties and specific volume of glut
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a1b360704c6f04b3cd6c3b57ad4f0a9c
http://hdl.handle.net/20.500.12481/11139
http://hdl.handle.net/20.500.12481/11139
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
KOLUMAN, AHMET/0000-0001-5308-8884; Golge, Ozgur/0000-0001-5020-339X WOS: 000457204000003 The objective of this study was to determine the effects of pea fiber, orange fiber and inulin fiber on some quality properties of chicken meatballs. Samples we
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a0ccaacd8c52ec77c51dd72e910556d
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/16285
http://acikerisim.pau.edu.tr:8080/xmlui/handle/11499/16285
Autor:
Tainara de Moraes Crizel, Rosane Rech, Simone Hickmann Flôres, Rubilene Ramos de Araujo, Alessandro de Oliveira Rios
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFRGS
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Food Science and Technology, Volume: 34, Issue: 2, Pages: 332-340, Published: JUN 2014
Food Science and Technology v.34 n.2 2014
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 34, Iss 2, Pp 332-340 (2014)
Universidade Federal do Rio Grande do Sul (UFRGS)
instacron:UFRGS
Food Science and Technology, Volume: 34, Issue: 2, Pages: 332-340, Published: JUN 2014
Food Science and Technology v.34 n.2 2014
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Vol 34, Iss 2, Pp 332-340 (2014)
Orange fiber was used as a novel fat replacer in light lemon ice cream. Nine ice cream formulations were compared: standard control ice cream (IC); ice cream with fiber (F1) from the peel, bagasse, and orange seed (ICA and ICB); ice cream with fiber
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.