Zobrazeno 1 - 10
of 433
pro vyhledávání: '"Oral tolerance induction"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tristan Bourdeau, Michael Affolter, Lénaïck Dupuis, Alexandre Panchaud, Sabine Lahrichi, Loraine Merminod, Christine Martin-Paschoud, Rachel Adams, Sophie Nutten, Carine Blanchard
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 9, p 3011 (2021)
Human clinical trials have shown that a specific partially hydrolyzed 100% whey-based infant formula (pHF-W) reduces AD risk in the first yeast of life. Meta-analyses with a specific pHF-W (pHF-W1) confirm a protective effect while other meta-analyse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cf5e512045045e8b92862bbb4a02e2b
Autor:
Granado,Maria Cristina, Sousa,Dinis, Mendes,Ana Raquel, Santalha,Marta, Silva,Armandina, Costa,Alberto
Publikováno v:
Revista Portuguesa de Imunoalergologia v.30 n.3 2022
Food allergies are the main cause of anaphylaxis in children. Cow’s milk and egg white are the most common agents and elimination diets are considered the current strategy for their management. Many children can tolerate increasing amounts of the k
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______616::6a78aeec57663b80b6881b885f3eb58f
http://scielo.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0871-97212022000300229
http://scielo.pt/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0871-97212022000300229
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Allergologie Select
Food allergies are a common medical problem, with children being the most affected patient group. The standard of care of food allergy consists of the acute treatment in case of a reaction and food avoidance in the long term, which influences the qua
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Allergy. 75(2):326-335
Background: Early introduction of food allergens into children's diet is considered as a strategy for the prevention of food allergy. The major fish allergen parvalbumin exhibits high stability against gastrointestinal digestion. We investigated whet
Autor:
M. Hazel Gowland, Natasha Purington, Nandinee Patel, Dianne E. Campbell, Arnon Elizur, María Cristina López, Sebastien La Vieille, Hugh A. Sampson, Anthony E.J. Dubois, Eva Södergren, Motohiro Ebisawa, Benjamin C. Remington, Sabine Schnadt, E. N. Clare Mills, Barbara Ballmer-Weber, Helen A. Brough, R. Sharon Chinthrajah, Geert F. Houben, André C. Knulst, W. Marty Blom, Gustavo Alberto Polenta, Paul Turner, Jonathan Hourihane, Stephen L Taylor, Simon Brooke-Taylor, Jennifer Gerdts, Maria Said, René W.R. Crevel, Joseph L. Baumert, Hongbing Chen
Publikováno v:
Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice, 10(1), 59-70. American Academy of Allergy, Asthma and Immunology
The Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice (Available online 23 August 2021)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
The Journal of Allergy and Clinical Immunology. in Practice
The Journal of Allergy and Clinical Immunology: In Practice (Available online 23 August 2021)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
The Journal of Allergy and Clinical Immunology. in Practice
Regional and national legislation mandates the disclosure of “priority” allergens when present as an ingredient in foods, but this does not extend to the unintended presence of allergens due to shared production facilities. This has resulted in a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::83726e797f275d10b934f1c234ccbb68
https://research.rug.nl/en/publications/c50112c6-e500-4d26-8512-7ad8cb41ffbc
https://research.rug.nl/en/publications/c50112c6-e500-4d26-8512-7ad8cb41ffbc