Zobrazeno 1 - 10
of 8 657
pro vyhledávání: '"Oral processing"'
Autor:
Avila-Sierra, Alejandro1 (AUTHOR) alejandro.avila-sierra@inrae.fr, Bugarin-Castillo, Yurixy1 (AUTHOR), Glumac, Miodrag1 (AUTHOR), Bussiere, Jérôme1 (AUTHOR), Saint-Eve, Anne1 (AUTHOR), Mathieu, Vincent2 (AUTHOR), Kobayashi, Yoshikazu3 (AUTHOR), Ramaioli, Marco1 (AUTHOR) marco.ramaioli@inrae.fr
Publikováno v:
Scientific Reports. 10/15/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-15. 15p.
Autor:
Alejandro Avila-Sierra, Yurixy Bugarin-Castillo, Miodrag Glumac, Jérôme Bussiere, Anne Saint-Eve, Vincent Mathieu, Yoshikazu Kobayashi, Marco Ramaioli
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract With a growing global population and ageing demographics, the food industry stands at a pivotal crossroads, necessitating bespoke solutions and groundbreaking innovations. In vitro experiments can help understanding food oral processing and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c882ad0af0941f186770a47f52f94f2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.