Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Orak, Hakime Hülya"'
Autor:
Aydın Kurç, Mine1 (AUTHOR) dgulen@nku.edu.tr, Orak, Hakime Hülya2 (AUTHOR) horak@nku.edu.tr, Gülen, Dumrul1 (AUTHOR), Caliskan, Hilmican3 (AUTHOR) hlmcn.clskn@gmail.com, Argon, Merve3 (AUTHOR) merweozer92@gmail.com, Sabudak, Temine3 (AUTHOR) tsabudak@nku.edu.tr
Publikováno v:
Molecules. Oct2023, Vol. 28 Issue 20, p7177. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ORAK, Hakime Hülya1 horak@nku.edu.tr, KARAMAĆ, Magdalena2, AMAROWICZ, Ryszard2, ORAK, Adnan3, JANIAK, Michał Adam2, TENIKECIER, Hazım Serkan3
Publikováno v:
Zemdirbyste-Agriculture. 2022, Vol. 109 Issue 1, p35-42. 8p.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 4, Pp 253-260 (2016)
The antioxidant potential and phenolic compounds content were investigated in ten white bean varieties widely consumed in Turkey. Total phenolic contents of seeds varied between 0.33 and 0.63 mg GAE/g. The Trolox Equivalent Antioxidant Capacity (TEAC
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e67ce2c3953549e48bbaa41cfb92d874
Autor:
ORAK, Hakime Hülya, KARAMAĆ, Magdalena, ORAK, Adnan, TENİKECİER, Hazım Serkan, AMAROWİCZ, Ryszard
Publikováno v:
Volume: 31, Issue: 4 995-1000
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Fifteen alfalfa varieties cultivated in Turkey were researched to compare the antioxidant potential of their seeds and find differences between the varieties. The total phenolic (TP) content, DPPH•, and ABTS•+ scavenging activities, and ferric-re
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::91bfcf410642dbc4563d1576b17ff03b
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/500043
https://search.trdizin.gov.tr/yayin/detay/500043
Mung bean (Vigna radiata) is a summer growing legume and widely consumed in the Asian cuisine.In recent years, the functional properties of mung bean have received attention, particularly with respect toantioxidant, antitumor, anti-diabetic effects.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10334::74e9d3fd5d004526da9f2219961aeb4f
https://hdl.handle.net/20.500.11776/10541
https://hdl.handle.net/20.500.11776/10541
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Changing of drying kinetics and color parameters of strawberry tree fruits that were notreated (NPT), ethyl oleate pretreated (EO) and water blanched at 80 ºC (WB) for one minute were evaluated during hot air drying at 50 °C, 60 °C and 70 °C and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10334::68a96bc4d30cbe1ef6f7b97edb02a3fa
https://hdl.handle.net/20.500.11776/1759
https://hdl.handle.net/20.500.11776/1759