Zobrazeno 1 - 10
of 79
pro vyhledávání: '"Orak, H"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
ORAK, H. Hülya
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2006 Jan 01. 34(4), 1261-1266.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23788063
Publikováno v:
In Phytochemistry Letters June 2019 31:181-186
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Cirsium italicum (Savi) DC. was researched for its phytochemicals for the first time. Two new biflavonoids, 5,5'',7''-trihydroxy-3,7-dimethoxy-4'-4'''-O-biflavone (3), (8,3',4',5'-tetrahydroxy-7-O-alpha-glucosyl isoflavone)-6-8''-(4'''-hydroxy-7''-O-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=r39c86a4b39b::48255f767fd264c8a179d32fc995a383
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/70733
https://aperta.ulakbim.gov.tr/record/70733
Publikováno v:
Journal of Asian Natural Products Research; Oct 2021, Vol. 23 Issue 10, p1009-1014, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Natural Product Research; May2021, Vol. 35 Issue 10, p1613-1619, 7p
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. 2013, Vol. 10 Issue 2, p1-12. 12p.
Autor:
Orak, H. Hülya1 horak@nku.edu.tr, Aktas, Türkan1, Yagar, Hülya2, Isbilir, S. Selen2, Ekinci, Neslihan3, Sahin, Fusun H.1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. 2011, Vol. 10 Issue 3, p327-338. 12p.