Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Opuntia stricta var. dillenii"'
Autor:
Irene Besné-Eseverri, María Ángeles Martín, Gloria Lobo, M. Pilar Cano, María P. Portillo, Jenifer Trepiana
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 11, p 1416 (2024)
Oxidative stress and inflammation are widely recognised as factors that can initiate and facilitate the development of MAFLD. The aim of this study is to analyse the effect of low and high doses of Opuntia stricta var. dillenii peel extract (L-OD and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f35e8721bf1a43cc9f811d17af893660
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 21, p 2967 (2024)
Opuntia stricta var. dillenii, a member of the Cactaceae family, produces a fruit known as prickly pear. This fruit is rich in bioactive compounds, including betalains and phenolic compounds, which play an important role in health promotion due to th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/739a237eb1174deaae660605469522c2
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1237 (2024)
Plant-based beverages are one of the foods that currently arouse a lot of interest in the population due to their composition with compounds beneficial to health in addition to their being used as milk substitutes for people who suffer from food diso
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e32312c753ef4a769d3e06ef0c596026
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sara Parralejo-Sanz, Iván Gómez-López, Erika González-Álvarez, Mara Montiel-Sánchez, M. Pilar Cano
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2243 (2023)
Opuntia cactus fruit (prickly pear flesh and agricultural residues such as peels and stalks) is an important source of bioactive compounds, including betalains and phenolic compounds. In this work, two double emulsion W1/O/W2 formulations (A and B) w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffbf3c50d1d54dcfa6de1961f7d3b3de
Publikováno v:
Vietnam Journal of Science, Technology and Engineering, Vol 64, Iss 1 (2022)
Opuntia stricta var. dillenii and Atriplex hortensis var. rubra, two plant species with abundant betalain and flavonoid content, were studied by high performance countercurrent chromatography (HPCCC) coupled with ESI-MS/ MS in an off-line detection p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c97e8ba8045e43df99c724939c178ab7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 10, Iss 11, p 1786 (2021)
Opuntia stricta var. Dillenii’s prickly pears are an underutilized fruit with a high content of betalains and phenolic compounds that could bring potential health benefits for humans. The aim of this study is the optimization of the “green” ext
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/256eed5f4dd44478b6bdb307b629535b