Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"Opuntia stricta var. dillenii"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 21, p 2967 (2024)
Opuntia stricta var. dillenii, a member of the Cactaceae family, produces a fruit known as prickly pear. This fruit is rich in bioactive compounds, including betalains and phenolic compounds, which play an important role in health promotion due to th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/739a237eb1174deaae660605469522c2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 8, p 1237 (2024)
Plant-based beverages are one of the foods that currently arouse a lot of interest in the population due to their composition with compounds beneficial to health in addition to their being used as milk substitutes for people who suffer from food diso
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e32312c753ef4a769d3e06ef0c596026
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 7/3/2023, p1-9. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies August 2022 80
Autor:
Sara Parralejo-Sanz, Iván Gómez-López, Erika González-Álvarez, Mara Montiel-Sánchez, M. Pilar Cano
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 11, p 2243 (2023)
Opuntia cactus fruit (prickly pear flesh and agricultural residues such as peels and stalks) is an important source of bioactive compounds, including betalains and phenolic compounds. In this work, two double emulsion W1/O/W2 formulations (A and B) w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffbf3c50d1d54dcfa6de1961f7d3b3de