Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"Optimization of freeze-drying process"'
Autor:
Wang, Liang1 (AUTHOR) wangliang_2004wl@163.com, He, Mingying1 (AUTHOR), Wu, Tao1 (AUTHOR), Yang, Kangye1 (AUTHOR), Wang, Yulian1 (AUTHOR), Zhang, Yi1 (AUTHOR), Gu, Yachun1 (AUTHOR), Deng, Kaiwen1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2021, Vol. 45 Issue 12, p1-14. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tarafdar, Ayon1 ayontarafdar@gmail.com, Shahi, Navin Chandra1, Singh, Anupama1, Sirohi, Ranjna1
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 3/28/2017, p1-6. 6p.
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
Button mushroom cubes of constant cross-sectional area (0.75 cm × 1.5 cm) and varying thickness (2 mm, 5 mm, and 8 mm) were freeze-dried. Pressure (0.04, 0.07, and 0.10 mbar), primary drying temperature (−2°C, −5°C, and −8°C), and secondary
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2d5966c929e4134956080f9c68b0944
Publikováno v:
Journal of Food Processing and Preservation. 45
Publikováno v:
In Computer Aided Chemical Engineering 2004 18:595-600
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ingmars Cinkmanis, Sandra Muizniece-Brasava, Asnate Kirse-Ozolina, Ieva Viluma, Aivars Aboltins
Publikováno v:
19th International Scientific Conference Engineering for Rural Development Proceedings.
Autor:
Muizniece-Brasava, Sandra1 sandra.muizniece@llu.lv, Cinkmanis, Ingmars1 ingmars.cinkmanis@llu.lv, Viluma, Ieva2 ricberry.ricberry@gmail.com, Kirse-Ozolina, Asnate1 asnate.kirse@llu.lv, Aboltins, Aivars1 aivars.aboltins@llu.lv
Publikováno v:
Engineering for Rural Development - International Scientific Conference. 2020, p1801-1806. 6p.
Publikováno v:
Journal of Food Quality, Vol 2017 (2017)
Button mushroom cubes of constant cross-sectional area (0.75 cm × 1.5 cm) and varying thickness (2 mm, 5 mm, and 8 mm) were freeze-dried. Pressure (0.04, 0.07, and 0.10 mbar), primary drying temperature (−2°C, −5°C, and −8°C), and secondary