Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Opara EI"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BJOG: An International Journal of Obstetrics & Gynaecology; Oct2007, Vol. 114 Issue 10, p1295-1297, 3p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Langat MK; Jodrell Laboratory, Natural Capital and Plant Health Department, Royal Botanic Gardens, Kew, Richmond, Surrey, TW9 3DS, United Kingdom; Natural Products Research Group, Department of Chemistry, Faculty of Engineering and Physical Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7XH, United Kingdom; School of Chemistry and Physics, University of KwaZulu-Natal, Durban, 4041, South Africa. Electronic address: m.langat@kew.org., Dlova NC; Department of Dermatology, Nelson R Mandela School of Medicine, University of KwaZulu-Natal, Private Bag X 7, Congella, 4013, Durban, South Africa., Mulcahy-Ryan LE; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, London, Kingston, KT1 2EE, United Kingdom., Schwikkard SL; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, London, Kingston, KT1 2EE, United Kingdom., Opara EI; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, London, Kingston, KT1 2EE, United Kingdom., Crouch NR; School of Chemistry and Physics, University of KwaZulu-Natal, Durban, 4041, South Africa; Biodiversity Research, Monitoring and Assessment, South African National Biodiversity Institute, PO Box 52099, Berea Road, 4007, Durban, South Africa., Hiles JD; Natural Products Research Group, Department of Chemistry, Faculty of Engineering and Physical Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7XH, United Kingdom; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, London, Kingston, KT1 2EE, United Kingdom., Mulholland DA; Natural Products Research Group, Department of Chemistry, Faculty of Engineering and Physical Sciences, University of Surrey, Guildford, GU2 7XH, United Kingdom; School of Chemistry and Physics, University of KwaZulu-Natal, Durban, 4041, South Africa.
Publikováno v:
Journal of ethnopharmacology [J Ethnopharmacol] 2021 Jan 10; Vol. 264, pp. 113272. Date of Electronic Publication: 2020 Aug 15.
Autor:
Opara EI; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, Kingston upon Thames, UK.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2019 Aug 15; Vol. 99 (10), pp. 4511-4517. Date of Electronic Publication: 2019 Mar 25.
Autor:
Jaksevicius A; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, Penrhyn Road, Kingston upon Thames KT1 2EE, UK. k0622438@Kingston.ac.uk., Carew M; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, Penrhyn Road, Kingston upon Thames KT1 2EE, UK. M.Carew@Kingston.ac.uk., Mistry C; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, Penrhyn Road, Kingston upon Thames KT1 2EE, UK. C.Mistry@Kingston.ac.uk., Modjtahedi H; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, Penrhyn Road, Kingston upon Thames KT1 2EE, UK. H.Modjtahedi@Kingston.ac.uk., Opara EI; School of Life Sciences, Pharmacy and Chemistry, Kingston University, Penrhyn Road, Kingston upon Thames KT1 2EE, UK. E.Opara@kingston.ac.uk.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2017 Sep 21; Vol. 9 (10). Date of Electronic Publication: 2017 Sep 21.