Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Oocystis sp"'
Publikováno v:
Jurnal Pascapanen dan Bioteknologi Kelautan dan Perikanan, Vol 14, Iss 1, Pp 9-20 (2019)
b-karoten merupakan karotenoid yang bermanfaat sebagai antioksidan. Penelitian ini bertujuan menapis mikroalga yang berpotensi mengandung karotenoid tinggi dan mempelajari pengaruh nitrogen dan fosfor terhadap produktivitas biomassa, kandungan pigmen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df636c52c9544cc79e76ed4a9d6c567e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesca Tulli, Beatriz Oliveira, Maria Messina, Giulia Pascon, Luisa M.P. Valente, Cyrille Przybyla, Gilbert Dutto, Lisa Petit
Publikováno v:
Environmental Science and Pollution Research
Environmental Science and Pollution Research, 2021, ⟨10.1007/s11356-021-14927-x⟩
Environmental Science and Pollution Research, Springer Verlag, 2021, ⟨10.1007/s11356-021-14927-x⟩
Environmental Science And Pollution Research (0944-1344) (Springer Science and Business Media LLC), 2021-11, Vol. 28, N. 44, P. 62185-62199
Environmental Science and Pollution Research International
Environmental Science and Pollution Research, 2021, ⟨10.1007/s11356-021-14927-x⟩
Environmental Science and Pollution Research, Springer Verlag, 2021, ⟨10.1007/s11356-021-14927-x⟩
Environmental Science And Pollution Research (0944-1344) (Springer Science and Business Media LLC), 2021-11, Vol. 28, N. 44, P. 62185-62199
Environmental Science and Pollution Research International
Microalgae have been used as live food in aquatic species. In recent years, the interest in microalgae has considerably increased, thanks to the evolution of production techniques that have identified them as an ecologically attractive aquafeed ingre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::63004c1beaf95bc6cd66d7440287a161
https://hal.umontpellier.fr/hal-03415633/file/11356_2021_Article_14927.pdf
https://hal.umontpellier.fr/hal-03415633/file/11356_2021_Article_14927.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.