Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Onyango, E."'
Autor:
Onyango, E.1 (AUTHOR) Emmanuel.Onyango@doctors.org.uk, Browne, J.1 (AUTHOR), Fulchand, S.1,2 (AUTHOR), Kilgour, J.1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Medical Teacher. Feb2024, Vol. 46 Issue 2, p252-257. 6p.
Autor:
Onyancha, O. B.1 onyanob@unisa.ac.za, Onyango, E. A.2
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. 2020, Vol. 20 Issue 5, p16343-16370. 28p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
An experiment was conducted to determine whether direct-fed microbial supplementation could alleviate a marginal amino acid (AA) deficiency in Hyline 36 laying hens from 33 to 44 wk of age. The experiment was a 2 × 4 factorial design with or without
Autor:
Onyango, E. M., Adeola, O.
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
The role of dietary phytate (inositol hexaphosphate) in the regulation of intestinal mucosa phytase was investigated in chicks. Seven-day-old chicks were grouped by weight into six blocks of three cages with six birds per cage. Three purified diets [
Externí odkaz:
https://dc.etsu.edu/etsu-works/17198
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
A control diet (CN diet; 17.4% CP and 4.37% Ca) was compared with an experimental diet with a 0.4-percentage-unit reduction in protein content and a 35% replacement of limestone by a CaSO4-zeolite mixture [5.76% CaSO4 and 1.18% zeolite; reduced-emiss
Externí odkaz:
https://dc.etsu.edu/etsu-works/16157
Autor:
Boyiri, B. B., Onyango, E. M.
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
A study was conducted to isolate and identify bacteria from “amabere amaruranu” cultured-milk from Kenya and to evaluate the isolates’ potential to be used as probiotics. Isolates were identified using PCR sequence analysis of the 16S rRNA gene
Externí odkaz:
https://dc.etsu.edu/etsu-works/15361
Autor:
Boyiri, B. B., Onyango, E. M.
Publikováno v:
ETSU Faculty Works.
A study was conducted to isolate and identify bacteria from “amabere amaruranu” cultured-milk from Kenya and to evaluate the isolates’ potential to be used as probiotics. Isolates were identified using PCR sequence analysis of the 16S rRNA gene
Externí odkaz:
https://dc.etsu.edu/etsu-works/15034
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.