Zobrazeno 1 - 10
of 4 647
pro vyhledávání: '"Onopordum"'
Autor:
GASİMOVA, Aytaj1, MAMMADOV, Ramazan2,3, ATLI, Birsen1, ALPER, Mehlika1 mehlikaalper@mu.edu.tr
Publikováno v:
Sigma: Journal of Engineering & Natural Sciences / Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi. Oct2024, Vol. 42 Issue 5, p1612-1620. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kouki, Rania1,2 (AUTHOR) olfaayari@yahoo.fr, Essaidi, Ismahen2 (AUTHOR) annabi_khouloud@yahoo.fr, Annabi, Khouloud2 (AUTHOR) dhen.najla@yahoo.fr, Dhen, Najla2 (AUTHOR) akef_samra@yahoo.fr, Haouala, Faouzi3 (AUTHOR) fmhaouala@imamu.edu.sa, Alhudhaibi, Abdulrahman M.3 (AUTHOR) amalhudhaibi@imamu.edu.sa, Alrudayni, Hassan A.3 (AUTHOR) harudayni@imamu.edu.sa, Bziouech, Samra Akef2 (AUTHOR) bouthaina2@yahoo.com, Ayari, Olfa1 (AUTHOR), Al Mohandes Dridi, Bouthaina2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. May2024, Vol. 14 Issue 5, p987. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rampanti G; Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari ed Ambientali, Università Politecnica delle Marche, via Brecce Bianche, 60131 Ancona, Italy., Raffo A; CREA-Research Centre for Food and Nutrition, Via Ardeatina, 546, 00178 Rome, Italy. Electronic address: antonio.raffo@crea.gov.it., Melini V; CREA-Research Centre for Food and Nutrition, Via Ardeatina, 546, 00178 Rome, Italy., Moneta E; CREA-Research Centre for Food and Nutrition, Via Ardeatina, 546, 00178 Rome, Italy., Nardo N; CREA-Research Centre for Food and Nutrition, Via Ardeatina, 546, 00178 Rome, Italy., Saggia Civitelli E; CREA-Research Centre for Food and Nutrition, Via Ardeatina, 546, 00178 Rome, Italy., Bande-De León C; Department of Human Nutrition and Food Technology, Universidad Católica de Murcia (UCAM), Campus de los Jerónimos, Guadalupe 30107, Spain., Tejada Portero L; Department of Human Nutrition and Food Technology, Universidad Católica de Murcia (UCAM), Campus de los Jerónimos, Guadalupe 30107, Spain., Ferrocino I; Department of Agricultural, Forest, and Food Science, University of Turin (UNITO), Largo Paolo Braccini 2, 10095 Grugliasco, Italy., Franciosa I; Department of Agricultural, Forest, and Food Science, University of Turin (UNITO), Largo Paolo Braccini 2, 10095 Grugliasco, Italy., Cardinali F; Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari ed Ambientali, Università Politecnica delle Marche, via Brecce Bianche, 60131 Ancona, Italy., Osimani A; Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari ed Ambientali, Università Politecnica delle Marche, via Brecce Bianche, 60131 Ancona, Italy., Aquilanti L; Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimentari ed Ambientali, Università Politecnica delle Marche, via Brecce Bianche, 60131 Ancona, Italy. Electronic address: l.aquilanti@univpm.it.
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.) [Food Res Int] 2023 Nov; Vol. 173 (Pt 2), pp. 113459. Date of Electronic Publication: 2023 Sep 11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.